SockerChocken fyller 1 år

Postades den 1 september, 2015

Sedan starten 1 september 2014 har bloggen gått från att vara helt okänd till Sveriges största sockerfria blogg med över 50.000 läsare av ett enskilt inlägg, över 6.200 följare via Facebook och besökare från hela världen. Idag firar vi ett år!

Vad har då hänt under detta år? Vi har i snitt publicerat ett inlägg varannan dag, totalt 171 st inlägg under året. Vår önskan har alltid varit att översätta varje inlägg till engelska för att nå en bredare publik men pga tidsbrist fick vi kompensera och installera Google Translate som automatiskt översätter bloggen för utländska besökare (längst ner på bloggen är det även via en meny möjligt att översätta inläggen till 90 olika språk). Sedan dess har vi haft besökare från nästan samtliga länder i hela världen.

I juni introducerade vi bloggen på Twitter och i samband med detta installerade vi även en tjänst som gjorde det möjligt att lyssna på bloggen. I juli lanserade vi vårt nyhetsbrev som redan har ett stort antal läsare. Just nu samlar vi de senaste inläggen för de som på ett enkelt sätt vill följa bloggen men kanske inte besöker den varje dag.

Här under har vi samlat intressanta inlägg under respektive tema:

Läsk, lightläsk, juice & energidryck

Hälsa – Intervjuer

Studier

Fett

Sockerberoende

Övrigt

Kommentera