Alicia led av jobbiga migränanfall – då bestämde sig hennes mamma för att ta bort sockret ur hennes kost. Resultatet är fantastiskt

Postades den 6 juli, 2016

”Hejsan!

Min historia är om min dotter Alicia på 7 år, som lider av fruktansvärd migrän, som har eskalerat med åren. Hon kaskadspyr och måste ligga i ett mörk, tyst rum i flera timmar. Hon blir alltså totalt utslagen. I höstas hade hon flera anfall i veckan. Jag sökte vård som så många gånger tidigare. De höjde hennes medicin, blodtrycksmedicin.

Jag krävde röntgen av hjärnan och en grundlig undersökning. Det visade inget ”av betydelse”. Efter jul fick hon 6 tabletter om dagen. I den vevan fick jag verkligen nog. Tänkte att vi testar att utesluta sockret och ser vad som händer. Stevia, erythriol och frukt får hon äta (rättare sagt vi), för att hon inte skulle känna sig ”ensam i det”.

Hon fick inte ett enda anfall under januari förrän hon åt socker den 30/1 då hon hade kalas. Vi trappade ner medicinen. Nu sen den 26/4 har hon inte haft något anfall mer än när hon ätit socker (3 ggr) sen 1 januari. Hon slutade med medicinen helt för nästan 2 månader sedan.

Hon mår så bra nu och det gör mig alldeles varm i hjärtat. Hoppas detta kan inspirera. Speciellt barn som lider av migrän. Till detta hör även att vi inte är några som åt en massa vanligt socker innan heller.

Mvh Isabelle”

Kostdoktorn: ”Hon mår så bra nu och det gör mig alldeles varm i hjärtat”

Kommentera