Tävling! Vinn hund/kattfoder till ett värde av 1000 kr

Postades den 2 oktober, 2015

I vårt förra inlägg uppmärksammade vi att katter kan drabbas av diabetes och vi har tidigare skrivit om att allt fler hundar drabbas av sockersjuka. Många har hört av sig och undrat om vi kan tipsa om bra alternativ till det spannmålsbaserade fodret som ligger till grund för problemet så vi beslöt för att göra en tävling av det. 

Vi vill självklart hjälpa till i jakten på bra kost för våra bästa vänner och vi hittade MUSH som är ett finskt familjeföretag som grundades år 2004 och tillverkar BARF (Biologically Appropriate Raw Food). Dvs. mat som hunden/katten skulle äta ute i naturen – rått kött, ben, organ och grönsaker. MUSH produkter innehåller inte spannmål, tillsatsämnen, konserveringsämnen eller andra konstigheter och är därför ett bra alternativ till de billiga hel- och halvfabrikat som många ger sina vänner.

Här är deras egen story:

Vi kontaktade dem och frågade om vi kunde göra en tävling i samband med att vi uppmärksammade deras produkter och de svarade: ”Så roligt, vi är absolut intresserade! Vi är väldigt glada över att allt fler blir medvetna om hur mycket bättre hundar och katter mår när de får äta mat de är skapta att äta – rena produkter, naturliga ingredienser och inga kolhydrater. Vi ser tydligt att djur som börjar äta B.A.R.F blir av med sina allergiska besvär, håller vikten utan problem, blir bättre i lederna och blir mycket piggare och gladare. Vi vill bidra med ett presentkort på 1.000 kr, hur låter det?”

Det lät jättebra, så nu kör vi!

Tävlingsregler

  1. Gilla och dela detta inlägg på Facebook
  2. Kommentera varför du vill ge ditt husdjur B.A.R.F.
  3. Skicka in kontaktuppgifter (namn, e-post adress) till oss via vårt kontaktformulär (så vi kan kontakta dig om du vinner)

Vinnaren dras Fredag 9/10 (tävlingen är avslutad). Presentkortet skickas direkt från MUSH till vinnaren.

Lycka till och glöm inte att tipsa andra som kan vara intresserade av tävlingen.

OBS! SockerChocken får ingen ersättning av MUSH för detta inlägg. Allting går till vinnaren.

 

Kommentera