Vinn presentkort på 1.000 kronor

Postades den 22 maj, 2015

Då var det dags för SockerChocken’s första tävling! 

Ni har säkert redan förstått att vi strävar efter att äta mat som inte innehåller tillsatt socker. Problemet är dock att livsmedelsbutikerna många gånger är rena sockerbomberna med stora mängder tillsatt socker i allt möjligt. Utöver det kommer många livsmedel från djur som behandlats dåligt och grödor som är ofta är besprutade. Vi vill ha ”riktig” mat. Dvs närproducerad och ekologisk mat. Vi vill att maten vi köper kommer från djur som levt ett bra liv, att grödorna odlats miljövänligt utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel och att maten inte innehåller konstiga tillsatser eller har producerats med GMO. Dessutom vill vi självklart stödja den lokala näringen!

Anna Lynam och hennes man Stephan ville samma sak men tyckte att det var onödigt svårt. De finns gårdar att åka till men hur gör man? De tog tag i saken och kombinerade sina kunskaper inom biologi och IT och la grunden för MinFarm.se. Där kan nu lokala producenter och privatpersoner mötas direkt utan onödiga mellanhänder. Producenterna får en större del av priset och kunderna får enklare tag på högkvalitativa råvaror som kan köpas med gott samvete.

Då vi gillar konceptet ville vi uppmärksamma det här på bloggen, därför kontaktade vi dem och frågade om vi kunde göra en tävling i samband med detta. De svarade: ”Vi är ett nystartat företag med väldigt begränsade resurser men vi skulle gärna ställa upp med ett presentkort på 1000 kr som pris i er tävling. Om ni skickar namn och adress på vinnaren kan vi skicka ut det direkt.”

Sagt och gjort! Tävlingen är enkel…

Tävlingsregler

  1. Gilla och dela detta inlägg på Facebook
  2. Kommentera varför du gillar ekologisk/närproducerad mat

Vinnaren dras Fredag 29/5 2015 och publiceras här på bloggen. Presentkortet skickas direkt till vinnaren från MinFarm.se.

Lycka till och glöm inte att tipsa andra som kan vara intresserade av tävlingen.

OBS! SockerChocken får ingen ersättning av MinFarm för detta inlägg. Allting går till vinnaren.

Kommentera